mgr inż. Magdalena Gawlik

Dietetyk, technolog żywności, technik farmaceutyczny

Jestem dyplomowanym dietetykiem. Ukończyłam studia magisterskie w SGGW, na kierunku: Żywienie Człowieka i Dietetyka oraz studia podyplomowe z Poradnictwa Żywieniowego i Dietetycznego. Posiadam tytuł inżyniera technologii żywności Wrocławskiej Akademii Rolniczej oraz Technika Farmacji. Autorka publikacji nt. żywienia w stomii oraz wielu artykułów popularno-naukowych w dziedzinie dietetyki oraz farmacji. Specjalizuje się w dietoprofilaktyce i dietoterapii chorób autoimmunologicznych, chorób cywilizacyjnych, oraz zaburzeniach odżywiania (tj. bulimia czy anoreksja). Członek Polskiego Towarzystwa Dietetyki.

Prywatnie: pasjonatka sportu, tańca latynoamerykańskiego, miłośniczka kotów rasy Maine Coone oraz Psów rasy Akita Inu. Interesuje się ponadto medycyną, kosmetologią i wizażem.

Dni przyjęć: terminy indywidualne ustalone telefonicznie - tel. 601 245 898
email: magdalenagawlik@gazeta.pl